Progress, Progress!!

After many variations of where the building could be placed on the site we have decided to place the building on the west side of the site. We decided to place the building here because it would minimize hard scape, it would keep the building out of the way for farming and it would not block the sun for the crops to grow. Also it leaves the center circle of the farm open . Leaving the center circle open and allows the pathways not to be blocked and can be used for many functions. We are now working out the form of the building and the exterior plaza areas. There are many different forms that the building to take. It all depends on how much program we are going to put into the building.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s